top of page

Oplossingen

ziekenhuis.jpg

Ziekenhuizen

Naast klokken in gangen en stopwatch-systemen voor operatiekamers vertrouwen alarmsystemen, elektronische slotmonitors en andere systemen op de tijd die de centrale tijdserver ter beschikking stelt. BERDOTIME produceert elk onderdeel op basis van eisen als hygiëne en design en levert complete oplossingen voor alle benodigde toepassingen.

school.jpg

Scholen

Of het nu in de bibliotheek, de sporthal of het klaslokaal is, tijdsdisplays spelen een centrale rol op het gebied van onderwijs. Ze voorzien ook andere systemen van tijdsignalen. BERDOTIME biedt de tijd voor vergrendelings-, brandalarm- of inbouwbelcontrollersystemen en kan andere bestaande systemen verbeteren.

bank.jpg

Banken

De hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van tijdsinformatie is uitermate belangrijk op het gebied van bankieren, en zeker voor banken met meerdere vestigingen wereldwijd. Efficiënte processen en nauwkeurige logboekregistratie van alle transacties zijn essentieel, vooral als het nodig is om te voldoen aan de MIFID II-standaard.

industrie.jpg

Industrie en bedrijven

De betrouwbare besturing en coördinatie van elk onderdeel en elke werkstap zijn essentieel voor industriële toepassingen. Gesynchroniseerde tijdsignalen vormen de basis voor het optimaliseren van processen, vooral in hooggevoelige risico-industrieën met hoge veiligheids- en logging-eisen.

bottom of page