top of page

Het Airtime 868 draadloze kloksysteem werkt op een 868 MHz signaal en maakt gebruik van een GPS-antenne of het Network Time Protocol (NTP) en een decoder om meerdere klokken op een netwerk te synchroniseren. Het draadloze kloksysteem is licentievrij inmEuropa. Vanaf de centrale eenheid heeft het signaal een bereik van circa 250 meter, afhankelijk van de constructie van het gebouw.

Repeater voor moederklok
Draadloos klokken systeem airtime 868

De WTD is een draadloos radio gestuurd klok systeem zonder dat je gebruik hoeft te maken van aansluitkabel bij iedere klok.

Geen bedrading meer nodig!

 

Klokken lopen > 5 jaar op batterij

 

Klokken kunnen ook op netspanning worden aangesloten

Hoe werkt het: Je sluit de moederklok aan via een GPS of NTP connectie.

De Moederklok stuurt signaal uit. Batterij/spanning in de klok. Klok loopt naar juiste tijd. Je kan een onbeperkt aantal klokken op het systeem laten lopen. Analoog en LED klokken.

 

Het WTD systeem wordt aangestuurd door een GPS antenne en een decoder. Dit zorgt voor continue de juiste tijdsweergave en een automatische aanpassing van zomer en wintertijd. Ideaal voor scholen en grote gebouwen. Handmatig aanpassen van klokken is hiermee verleden tijd.

 

Het systeem kan ook worden aangesloten via TCP/IP transmissie via Ethernet.

De WTD transmitter stuurt een draadloos signaal naar iedere analoge klok binnen een straal van 250 meter. Er zit geen beperking aan het aantal klokken.

 

De voordelen:

 

1. Geen bekabeling nodig voor 230V of antenne.

2. Automatische aanpassing zomer en wintertijd.

3. Altijd de juiste tijdsweergave voor alle aangesloten klokken.

4. Klokken hoeven niet handmatig meer te worden ingesteld.

Draadloos klokken systeem airtime 868
bottom of page