top of page

Een moederklok wordt gebruikt voor de synchronisatie van daaropvolgende slaveklokken binnen een systeem. Voor organisaties die in hun hele gebouw afhankelijk zijn van nauwkeurige tijd, wordt een hoofdklok gebruikt om ervoor te zorgen dat alle klokken in een gebouw op dezelfde tijd lopen door te verwijzen naar de hoofdklok als tijdbron. Deze tijdinvoer is afkomstig van het gebruik van een GPS-ontvanger die is aangesloten op de hoofdklok of van een (S)NTP-server via een netwerk-/internetverbinding.

dts4800.webp

Moederklokken

 

Tijd tonen en distribueren. Van schoolgebouwsystemen tot universitaire ziekenhuizen met duizenden klokken, we kunnen het allemaal. Onze masterklokken bieden een betrouwbare tijdreferentie voor netwerken en omvatten automatische wintertijd en zomertijd. 

De MOBATIME Network Master Klok-oplossing biedt zeer nauwkeurige interfaces zoals NTP, Slave Clock Lines, enz. met het voordeel van precisie in nauwkeurigheid en traceerbaarheid. Master Klokken zijn uitgerust met kristaloscillatoren om tijd- en pulsoplossingen te bieden die synchronisatie ondersteunen met behulp van Global Positioning System voor een klein of middelgroot infrastructuurnetwerk.

DTS4801.jpg
DTS4802.jpg
ETC14.jpeg
bottom of page