top of page

Het gebruik van onafhankelijke NTP-tijdservers wordt steeds belangrijker. De succesvolle interactie van verschillende complexe systemen in een netwerk vereist een nauwkeurige en onafhankelijke tijdbasis. Met het gebruik van een tijdserver van Mobatime kunt u altijd vertrouwen op een onafhankelijke, bewijskrachtige tijdsreferentie.

data netwerk

MOBATIME NTP Time Server-oplossing biedt zeer nauwkeurige interfaces zoals NTP, enz. met het voordeel van precisie in nauwkeurigheid en traceerbaarheid. Tijdservers zijn uitgerust met kristaloscillatoren om tijd-, puls-, fase- en frequentieoplossingen te bieden die synchronisatie ondersteunen met behulp van Global Positioning System voor een middelgroot of groot infrastructuurnetwerk.

Time Server NTP DTS4138
Time Server NTP DTS4160

Optimale Security voor je datanetwerrkNTP / PTP-synchronisatie voor netwerksystemen

Door gebruik te maken van Network Time Protocol (NTP) of, indien nodig, een nog nauwkeurigere tijd via Precision Time Protocol (PTP), IEEE 1588 PTP, kunnen alle WAN/LAN-netwerken, machines, robots en industriële systemen vanaf één tijdserver worden gesynchroniseerd.


Door het gebruik van redundante NTP/PTP-servers kan er bij een storing automatisch worden geschakeld tussen master- en slave-status, wat kan zorgen voor een verhoogde beschikbaarheid en veiligheid van het tijdsysteem.
Andere diverse interfaces (bijv. IRIG, ToD, E1, 2MHz. 10MHz, precisiepuls, serieel telegram enz.) afhankelijk van de selectie van de tijdserver zijn mogelijk.

bottom of page